Kjells blogg

Kjells blogg

Men hon är mördad, varken mer eller mindre

Stort och småttPosted by kjell andersson Fri, August 25, 2017 11:39:56

Lyssnar på ett band som jag totalt har glömt bort. En, tror jag, numer avsomnad soulgrupp från Scotland. Nämligen Average White band. Hade sin storhetstid i mitten och slutet av sjuttiotalet. Minst sagt kompetent soul. På den tiden lyssnade jag väldigt mycket på dem. Märkligt att de har försvunnit ur mitt minne så till den grad. Konstaterar att de fortfarande håller.

I övrigt har familjen nu kunnat pusta ut. Bebben har inte haft någon frånvaroattack på över en vecka. Troligen beroende på ett lyckat medicin byte. Med ens börjar vi kunna titta framåt. Och inte nog med det, sambon www.annaekenstierna.se har med största säkerhet rott iland en konstnärlig utsmyckning samt fått sälja tre stora målningar. Och äntligen är vi där som jag har väntat på. Nämligen att hon ska försörja mig. Nå, så mycket pengar är det nu inte, men det ger ett bra tillskott i kassan och hon kan koncentrera sig på måleriet. En av de sålda målningarna kan ni se publicerad här ovan.

På TV har det varit presskonferens. Anna Kinberg-Batra har avgått som partiledare för moderaterna. Vilket så klart är rena katastrofen för partiet. Inte för att hon är speciellt bra utan för att det bara är ett år kvar till valet och det måste vara hopplöst att komma in som ny partiledare i det läget. Samtidigt sjunker partiet som en sten i mätningarna som görs nästan varje vecka, AKB har inte gett något särdeles gott intryck. Lite robotlik, stel och saknat all form av värme i sitt uttryck. Dessutom detta närmande till SD, som är ett fascistparti, varken mer eller mindre. Ett taktiskt misstag som gett moderaterna en brun skiftning i sin annars klarblå färg. Det har varit strömhopp av moderater till SD eller Centern. Men att i det här läget byta partiledare kommer inte att leda till någonting. Bättre hade varit om AKB rakryggat meddelat att det var ett misstag att börja prata om fascistpartiet SD som ett parti att föra förhandlingar med. Tyvärr tror jag att hon var lite bakbunden där. Moderatpartiet verkar ha en del ganska ultrakonservativa människor i kulisserna med stor makt. Jag tycker lite synd om AKB, hon saknade den karisma och värme som en partiledare behöver för att gå hem i rutan. Hon är säkert en duktig politiker i övrigt.

Annars är det säkraste tipset just nu att det inte var en olyckshändelse att den stackars journalisten dog i uppfinnaren Madsens u-båt. Ingen normalt funtad människa styckar en kropp och med hjälp av skrot sänker kroppsdelarna i djupet om det har skett en olycka. En normalt funtad människa hade nämligen transporterat u-båten i hamn och förklarat vad som hänt för polisen. I klartext har karln mördat henne. Av vilken anledning kanske vi så småningom får reda på. Men hon är mördad, varken mer eller mindre.

Dags att avsluta för denna gång, om en halvtimme ska vi alla gå på restaurang och fira sambons framgångar som konstnär. Det är vi värda, och kanske kan vi fira att bebben mår bra igen. Inte minst viktigt.  • Comments(0)//blogg.kjellandersson.com/#post915